Hvor heldig kan man være?

 Kan ikke få  sagt nok hvor heldig jeg er!

Få den muligheten jeg har fått! Ikke nok med at vi har noen suverene produkter, men også kollegaene mine kunne ikke vært bedre. Dette er så gøy :)

 I går var jeg på planmøte sammen med de andre kollegaene mine som er helt fantastiske. Veldig hyggelig å sitte og kose seg med en kaffekopp, mens vi snakker om noe vi virkelig er ivrige etter å klare. Vi drøfter tips og råd sammen, samtidig som vi motiverer og inspirerer hverandre.

  

 I kveld har jeg egentlig nok av husarbeid som burde vært gjort, men velger heller og ta noen minutter foran pc'n å jobbe litt. Da må du være fornøyd med jobben du har!   

Det blir noen mailer som skal svares da det blir en del spørsmål nå som #getforeverfit2016 er like rundt hjørnet, og starter neste uke. Dette er det største fitnessarrangementet som Forever noensinne har hatt og tusenvis har meldt seg på! 

Du kan lese mer om vårt arrangement her: http://foreverliving.no/fit ! 

Ha en fin kveld videre.

 

Anne Kari

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaosiheimen

kaosiheimen

28, Sør-Fron

Nyter tilværelsen som småbarnsmor i ingenmannsland midt i Gudbrandsdalen. Bor i en liten grend sammen med mine 2 barn og samboeren. Utdanna frisør og trivest med det. Jeg er jobber også som en Forever Business Owner i Forever Living.

Kategorier

Arkiv

hits