Mitt første innlegg

Heisann!

Endelig etter mye styr er bloggen oppe og går. Irriterte meg masse i starten da jeg ikke skjønte noen ting. "Øvelse gjør mester".

Her vil det i hovedsakelig handle om meg og min lille familie. Den består av meg på 27år, samboeren på 25år og barna på 6 og 1 år.

"Kaosiheimen" var ett passende navn syntes  jeg da det som oftest er det her. Med to små barn, jobb og fritidsaktiviteter blir det liten tid til rydding/vasking og det som ellers hører med. For å si det slik er ikke dette et utstillingshjem som mange gir inntrykk av at di har i offentligheten. Her synest det at det bor mennesker. Noen hybelkaniner er alltid på besøk, grus og sand i gangen og noe oppvask på kjøkkenbenken hører alltid med, samt masse klesvask! Det er sånn et hjem med småbarn skal være. Bruk heller tiden sammen med barna, så får vi heller tåle at det ikke alltid er et skinnende rent hjem.

Siden dette er det første innlegget vil bloggen bli endra litt etter hvert som jeg har satt meg inn i hvordan dette fungerer. Noen bilder vil selvfølgelig komme også.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaosiheimen

kaosiheimen

27, Sør-Fron

Nyter tilværelsen som småbarnsmor i ingenmannsland midt i Gudbrandsdalen. Bor i en liten grend sammen med mine 2 barn og samboeren. Utdanna frisør og trivest med det.

Kategorier

Arkiv

hits